Geplaatst op Geef een reactie

De tentoonstelling in de Kloostergangen is nog steeds gesloten maar…

Helaas is door de lockdown de tentoonstelling in de Kloostergangen in Middelburg nog steeds gesloten maar wij mogen er tot half mei blijven. Wat dat betreft is het natuurlijk goed nieuws voor ons want ooit zal ook deze lockdown voorbij zijn en kunnen wij weer de prachtige tentoonstelling van Zeeuws Meisje #broederschap laten zien. Wij hebben er nu al zin in!

Maar Rem zou Rem niet zijn als hij in de tussentijd stil zou zitten. Dat is echt niet aan hem besteed. Sinds begin van dit jaar shooten wij voor Zeeuws Meisje #tulpen . Deze serie zal in 2022 naar het Tulip Time Festival in Michigan, USA reizen. Zeeuws Meisje #tulpen gaat over “kunnen zijn wie je bent” . Want ook al veranderen de tijden, in Nederland mag je nog steeds zijn wie je bent. Respect voor de vrijheid van je unieke bestaan hier in Nederland een groot goed. Dat willen wij met de serie Zeeuws Meisje #tulpen laten zien!

Ook hier hebben wij de kleuren van de regenboog als vertrekpunt genomen en zullen er lesprogramma’s voor het onderwijs volgen. Bij deze serie worden net als bij #broederschap zowel vrouwen als ook mannen geportretteerd. Ben je benieuwd naar de beelden? Blijf ons dan volgen 🙂

Liefs! Rem en Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *