Geplaatst op 6 Reacties

Ik heb een vraag

Het boek is in de maak. Als alles goed gaat dan gaat het 9 november 2020 naar de drukker en hebben wij eind november het derde deel van Zeeuws Meisje in onze handen. Ik ben zo benieuwd. Gisteren heb ik al een heel kleine preview van Petri gehad wat betreft de opbouw van het boek en dat was al gaaf om te zien. Het krijgt dan ineens allemaal vorm en wordt tastbaar.

Maar goed, we zitten zeker niet stil. We werken achter de schermen aan best wat andere mooie en gave dingen. Sommigen voor op korte termijn en andere voor komend jaar. Echter alles onder voorbehoud want niemand weet hoe de wereld verder gaat ivm COVID. Een ding kan ik wel al laten weten, wij zijn bezig met merchandise van Zeeuws Meisje en hebben een set hoodies laten drukken. Echter zijn wij niet tevreden over de kwaliteit van de druk zelf dus de hoodies gaan niet in de verkoop helaas.

Maar mijn vraag aan jullie: Zouden jullie merchandise van Zeeuws Meisje willen? En wat zouden jullie willen? Willen jullie mij dit in een reactie laten weten? Liefs en stay safe, Ana

6 gedachten over “Ik heb een vraag

 1. Nee, ergens staat de thematiek van Zeeuws Meisje in combinatie met merchandise me wat tegen. Het mag geen circus worden want het neemt de kracht van de foto’s weg. Merchandise dus alleen als het de thematiek versterkt.

  1. Beste Walter, dank voor je reactie. Ik twijfel ook en misschien is “merchandise” niet het goede woord, maar Zeeuws Meisje staat ook voor een bepaald gevoel en dat zou ik niet alleen via beelden willen delen. Ik ben er nog niet uit zoals je merkt 😉
   Ana

 2. Ik zou aan woonitems denken. Er zijn al eerder sierkussens geweest met foto’s van nieuw Zeeuws meisje. Die waren ook erg leuk! Ik ga je morgen bellen voor de mogelijkheden voor een foto op canvas. Ik verwacht zeker dat Zeeuws meisje aan de muur (schilderij, muur cirkel, fotobehang) goed zal lopen als daar meer ruchtbaarheid aan wordt gegeven!

  1. Nog bedankt Anouk voor je opmerkingen. Ik hoop dat je klant blij is met de informatie laatst. Hartelijke groet, Ana

 3. Is het mogelijk om de ansichtkaarten op te halen, in plaats van dat ze verstuurd worden? Bijvoorbeeld bij een boekwinkel o.i.d.?

  1. Beste Marie Louise, bedankt voor uw vraag. De boekhandel kan de kaartensets voor u bestellen en in de Zeeuwse boekwinkels liggen ze al. U zou het bij uw boekhandel naar keuze naar kunnen vragen. Lieve groet Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *