Geplaatst op Geef een reactie

Eindelijk! Vandaag is alles onderweg naar de ontwerpster en kunnen wij niets meer doen :-)

Eindelijk is het zo ver. Vandaag is alles opgestuurd naar Petri. De beelden en de teksten. Petri geeft het boek vorm en zorgt ervoor dat het derde boek uit de serie van Zeeuws Meisje net zo mooi wordt als de andere twee #vrijheid en #gelijkheid. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat maar het is ook ontzettend spannend. Nu kunnen we echt niets meer veranderen.

Als alles zo gaat als we willen (en trouwe lezers weten dat dit bij ons altijd nog even spannend is) dan gaat het boek half november naar de drukker en krijgen we het half december terug. En dan, ja dan kunnen jullie het kopen. Via Zeeuws Meisje of de betere boekhandel. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in. Het derde boek sluit toch een hoofdstuk af. #Vrijheid, #Gelijkheid en #Broederschap

Wij zijn er trots op. Wij hebben een ontzettend mooi en krachtig drieluik neergezet, met een moderne, stoere kijk op Zeeuws Meisje. Geen suf botermeisje maar juist krachtig en sterk. Zeeuws Meisje stroopt haar mouwen op en gaat zonder zeuren aan de slag. Net zo als de Zeeuwen. Luctor et emergo, niet mopperen maar doorgaan. Nooit opgeven en er voor elkaar zijn.

Liefs! Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *