Geplaatst op 2 Reacties

Al even bezig en nog niet klaar

Wij hebben laatst tot diep in de nacht selecties gemaakt voor het nieuwe boek #broederschap. Een A en een B selectie en nog andere selecties. Bij deze nog een keer een diepe buiging voor Alique, Antoinette en Lieve. Ook voor hun was het nachtwerk. Wij hebben ongeveer 700 beelden gekozen en deze dan verdeeld in A en B selecties.

Nu hebben wij de diverse selecties maar alleen al de A selectie is te groot. Het is simpelweg te veel, te mooi werk. Wij zullen ons hierover moeten buigen en een kleinere selectie moeten maken. Dat doen we stukje bij beetje door steeds weer te kijken en te kiezen. Wij hebben nog deze week, daarna moet het echt klaar zijn. Hieronder laat ik even wat fotos zien van de selecties die wij maken. Zien jullie de krabbels? Dat zijn de handtekeningen van de mensen die mee gekozen hebben. De A selectie ligt gewoon in een plastic bak in de kamer zodat wij haar makkelijk kunnen pakken en opnieuw kunnen bekijken. Zijn jullie ook zo benieuwd welke beelden uiteindelijk in het boek zullen komen? Ik wel. Laat het gezegd zijn, het levert soms best wat discussies op hier in huis . Liefs Ana

2 gedachten over “Al even bezig en nog niet klaar

 1. Beste
  Zijn er al foto’s/ posters te bestellen van de laatste serie?

  Met vriendelijke groet,
  Anne Torcque
  Brasserie Over de Kook,
  Wilhelminadorp

  1. Beste Anne, er zullen gratis posters van #broederschap komen. Ik verwacht in de eerste week van december maar nu zijn er nog niet. Los werk is uiteraard ik te koop. Misschien is het een idee om eens langs te komen bij de tentoonstelling in de kloostergangen in Middelburg? We zijn er de gehele maand december iedere do/vr/za van 12.00-17.00 en op afspraak. Lieve groet Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *