Geplaatst op Geef een reactie

Nieuws over Zeeuws Meisje #broederschap

Het klinkt een beetje als mosterd na de maaltijd, maar ik wilde ook hier even een bericht schrijven over het nieuwe boek van Zeeuws Meisje. Geïnteresseerde die ons op Facebook via Zeeuws Meisje volgen, weten het natuurlijk al lang. Wij zijn heel de zomer bezig geweest om beelden te maken voor het nieuwe boek #broederschap. Tot 20 augustus 2020 hebben we volop shoots gehad en genoten van ontmoetingen met mooie mensen en bedrijven. Het was een prachtige zomer en Zeeland is ontzettend mooi. We hebben fantastische plekken ontdekt om fotos te maken. Broederschap gaat over zorgen voor elkaar en zorgen voor de wereld. Alleen samen kunnen wij verder. Niet alleen wat COVID betreft maar ueberhaupt. Wij maken de wereld samen.

Broederschap was en is een mooie reis. Afgelopen zaterdag hebben we tot 3.00 nachts met Alique en Antoinette de beelden uitgezocht en wij zullen deze week de eindselectie maken. Wat is dit moeilijk. Zo veel prachtige beelden van mooie mensen in schitterende drachten op fantastische plaatsen in Zeeland. Wij kunnen bijna niet kiezen!

Wat ik persoonlijk erg mooi vind, zijn de verhalen die ernaast lopen. Het shooten in Yerseke, in het dorp en in de Oesterputten, de Yerseke Moer, andere natuurgebieden op Beveland, de reis naar het Windmolenpark niet te vergeten. Wat een mooie dag was dat. Bioduin, meer kennis over de duurzaamheid van mosselen krijgen. Echt het is allemaal zo divers maar ook bijzonder. En zo zijn er nog veel meer verhalen te vertellen…

Ik zou zeggen: ga het boek kopen want een deel van de verhalen heeft Marloes Matthijsen voor ons gevangen in inspirerende verhalen die ook in het nieuwe boek #broederschap staan.

Liefs Ana

PS. onderstaande beelden zijn gemaakt bij de Rattenkaai in Rilland. Als je daar in de buurt bent, zou ik er eens lekker gaan wandelen. Het is er zo mooi en het stikt daar van de zeekraal… maar dat heb je niet van mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *