Geplaatst op Geef een reactie

Zeeuws Meisje #broederschap komt eraan

Wij zijn de laatste dagen druk bezig met de voorbereidingen voor #broederschap. Wilma naait zich alweer een slag in de rondte, wij gaan ideeën verzamelen, uitwerken, weggooien, nieuwe ideeën verzinnen, stoffen kopen om dingen uit te proberen enzovoort. Echt hartstikke leuk allemaal. Vandaag was ik op de markt in Goes om stof te kopen voor een fotoshoot vrijdag aanstaande. Patrick, onze inmiddels vaste stoffen leverancier, ging even door zijn berg met kleurige zomer stoffen. ik kan niet goed naaien, maar stel dat je dat kan, dan ben je bij hem zeker aan het goede adres! Ik ben echt zoo benieuwd hoe het vrijdag uitpakt. Ik zal jullie meenemen tijdens de shoot dan en de eerste beelden delen.

Maar…. Zeeuws Meisje #vrijheid, #gelijkheid en #broederschap wordt dus een drieluik. De oplages zijn beperkt, het is maar dat je het weet 🙂

Liefs, Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *