Geplaatst op Geef een reactie

Laatste dagen!

Hoi allemaal,

t/m zondag brengen wij nog jullie bestelling gratis aan de deur mits jullie a) in Zeeland (m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen) wonen en b) boven de 35 euro bestellen. Wat zijn het leuke dagen! Ik ben veel met de auto onderweg, zie best wat van onze mooie provincie en ontmoet fijne mensen. Dank daarvoor!

En bedankt dat jullie met zo velen onze prachtige boeken kopen. We hebben beiden met zo veel liefde en passie gemaakt en eerlijk, als je een boek maakt dan wil je dat het gekocht en gelezen wordt. En dat doen jullie 🙂

Deel 3 #broederschap komt er ook nog aan dus als jullie de gehele serie willen hebben, dan zou ik nu #vrijheid en #gelijkheid alvast gaan kopen want de oplages zijn beperkt.

Dus twijfel je nog? T/m zondag aanstaande kan je mij of Rem aan je deur verwachten als je nu vliegensvlug je boek besteld. Ik ze doen!

Liefs! Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *