Geplaatst op 6 Reacties

Oproep: Uw mening wordt gevraagd!

Ik heb een vraag aan jullie: Willen jullie ons laten weten, wat jullie van het nieuwe boek vinden? Wat vinden jullie mooi? Wat vinden jullie minder gelukt? Wat missen jullie? Wat moeten wij in de toekomst echt anders doen? Ik zal uit alle inzendingen een winnaar trekken en haar/hem een verrassing opsturen. Liefs! Ana

6 gedachten over “Oproep: Uw mening wordt gevraagd!

 1. Via een bericht op FB trok het boek meteen mijn aandacht vanwege de prachtige foto op de cover.
  Het idee achter het boek sprak me ook erg aan.
  Dit eigenlijk besteld voor mijn moedertje in Zeeland.
  Toen we het samen bekeken waren we onder de indruk van het formaat van het boek en de kwaliteit ervan. Het papier rook zelfs lekker.
  De foto s zijn ingetogen mooi en sprekend. De begeleidende verhalen erbij maken het tot meer dan alleen een mooi foto boek waardoor het nóg meer voor je gaat leven.
  We zijn erg onder de indruk van het boek. Een sieraad voor in de boekenkast of koffie/ leestafel.

  Inkeke en Barbara

  1. Dank jullie wel voor de complimenten. Wij hebben het boek met veel liefde gemaakt en zijn blij met het resultaat. Mooi dat jullie dit ook zo ervaren <3
   Liefs! Ana

 2. In de nieuwsbrief gelezen over de geboorte van het nieuw boek, geen makkelijke bevalling, maar daar is dan het nieuwe boek, gauw besteld. IK heb van vorige boek zo genoten. De verhalen de mooie foto’s die gemaakt zijn met heel veel liefde voor de Zeeuwse klederdracht.
  Toen kwam het nieuwe boek met de grote poster en de kleinere posters,en het Zeeuws meisje source. Een heel mooi boek Vrijheid Zeeuws meisje, geweldige foto’s, het boek ruikt lekker mooie kwaliteit papier, als je de verhalen leest weet je pas goed wat vrijheid betekend.
  Voor ons zo vanzelf sprekend,maar nu met de Covid 19 krijgt het ook een andere betekenis.

  1. Lieve Liza,

   dank je wel voor je uitgebreide reactie. Wat fijn om te lezen dat ook dit boek weer bevalt. Wij hebben er flink wat liefde in gestopt.En idd, in deze tijd krijgt #vrijheid een nog actuelere betekenis.
   Lieve groet, Ana

 3. Hallo Ana, Rem en allen die beide boekwerken mogelijk gemaakt hebben. Ik ga niet inhoudelijk in op de beide boeken omdat daar gewoon geen speld tussen te krijgen is. Ik vindt ze gewoon mooi en de beide thema’s zijn uitermate passend in deze tijd.
  Beide boeken staan pontificaal in mijn bibliotheek en toen viel mij pas op dat de rugbedrukking niet eenduidig was, nu kan dit een bewuste keuze zijn geweest of iets wat niemand heeft opgemerkt. Met de voorgenomen uitgave van # Broederschap moeten jullie dus een keuze gaan maken welke “rug” of er gevolgd gaat worden………

  1. Hallo Hermen, bedankt voor de complimenten. Wat de rug betreft…..de 3e zal je verrassen. Wacht maar af 😉

   Lieve groet, Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *