Geplaatst op Geef een reactie

Hangdag

Vandaag heb ik een hangdag. Het is zondag, het is raar weer en ik heb niets op de planning staan behalve wat ik altijd doet als moeder van 3 kinderen, met en een creatieve man naast mij en de gasten van de B&B uitgecheckt zijn. Opruimen 😉

Verder hoef ik niets van mijzelf en ga ik dus lekker hangen. Met koffie, een gebakje en ons nieuwe boek. Man, wat ben ik er trots op! Het was allemaal zo’n gedoe maar het is zo mooi geworden. Echt alles. De beelden sowieso maar die maakt Rem en dan weet ik al dat het goed is. Papier kiezen, kleurstellingen, teksten, vormgeving, dat zijn allemaal dingen die je pas echt goed kan zien als alles al in kannen en kruiken is en dat vind ik best wel spannend. Ik ben meer van voorspelbaarheid en hou graag controle. Nou dat kan dan dus niet en dan is een boek uitgeven best wel een ding.

Maar het is helemaal goed! We hebben met #vrijheid een prachtig vervolg op #gelijkheid gemaakt.

Even nog tussen ons : De oplage van #vrijheid is beperkt. Dus als ik jullie was zou ik het wel weten want ze vliegen de winkels en webshop uit. Liefs! Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *