Geplaatst op Geef een reactie

Zeeuwse Pioniersprijs 2020

Ik denk twee weken terug hoorden wij dat wij genomineerd waren voor de Zeeuwse Pioniersprijs 2020. We waren blij verrast . Dat hadden wij niet verwacht. Zaterdag avond was de uitreiking van de prijs en eerlijk, wij waren gezond gespannen. Wilma hielp mij weer met aankleden en vanaf 12.00 stond ik bij haar en John in de zaak met 3 mooie Zeeuwse Meisjes. Samen met hun, opgemaakt met prachtige zondagse sieraden van Piet vertrokken wij op tijd naar de Abdij in Middelburg. Wat was dat een bijzonder sfeervolle locatie. Echt heel erg geweldig! We hebben een mooie avond gehad en wonnen ook nog de Publieksprijs. Daar zijn we echt erg blij mee omdat het publiek, jullie dus, ons tot winnaar gekozen heeft. Vorige zomer wilden wij met Zeeuws Meisje #Gelijkheid Zeeland kleuren. Laten we daarmee vooral doorgaan! De wereld wordt er een stuk mooier van en Zeeland ook 😉

Liefs! Ana

Ps. Als jullie de foto van de prijs zien dan snappen jullie wel waarom Rem bij ons de foto maakt en niet ik ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *