Geplaatst op Geef een reactie

De tijd vliegt …. Zeeuws Meisje #Vrijheid

Ik zie net dat mijn laatste bericht van rond de jaarwisseling komt. Wat is er in die tijd veel gebeurd. Inmiddels zijn wij ontzettend druk bezig met ons tweede project van Zeeuws Meisje namelijk Zeeuws Meisje #Vrijheid. Dit jaar vieren wij 75 jaar vrijheid in Nederland maar vrijheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend helaas. We hebben voor het nieuwe project 26 kinderen met 15 verschillende culturele achtergronden gefotografeerd in de Zeeuwse dracht . De kinderen houden soms “Vrijheidswoorden” omhoog of dragen een van de 4 Vrijheden geborduurd op hun schorten. Het is krachtig beeld met een belangrijke boodschap. Ook van dit project zullen er posters en een boek komen. Een boek met beelden van Rem maar ook met prachtige interviews die rauw zijn en raken.

Voor al dit zijn wij nog actief op zoek naar sponsoren. Voel jij je geroepen? Gaat vrijheid of het missen ervan jou aan het hart? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden om te sponsoren. Het boek zal vanaf half april verkrijgbaar zijn. We zijn er ontzettend trots op. Laten we ook hiermee Zeeland kleur geven en laten zien dat vrijheid voor iedereen is! Liefs Ana <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *