Geplaatst op 2 Reacties

Zeeuws Meisje groeit door en een klein beetje uit haar jas…

Achter de schermen zitten wij niet stil. We zijn bezig met iets nieuws. Zeeuws Meisje groeit door en gaat verder. Verder de wereld in maar ook verder met haar tijd. Zeeuws Meisje heeft de vinger aan de pols en zal vanaf februari weer actief van zich laten horen. Dan is het tijd voor iets nieuws. Want Zeeuws Meisje is van alle tijden maar ook en vooral van NU. Ben je benieuwd? Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief dan weet je zeker dat je echt niets mist. Voor nu gaan we even rustig aandoen en op de achtergrond bezig blijven. De kinderen hebben vakantie, ons team is aan zijn welverdiende rust toe. Behalve Antoinette die kan gewoon niet stil zitten en handwerkt er al weer monter op los en Rem is druk met #7 en aankomende tentoonstelling hiervan. Wil je #7 volgen? Kijk dan even op Facebook bij Rem en Seven Generations. Liefs Ana

2 gedachten over “Zeeuws Meisje groeit door en een klein beetje uit haar jas…

  1. Trots op #zeeuwsmeisje

    1. Dank Bianca. Wij ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *