Geplaatst op Geef een reactie

Zeeuws Meisje bedankt je voor je steun.

Zeeuws Meisje #gelijkheid maakt de balans op van het afgelopen jaar en kan terugkijken op een prachtig en veelbewogen jaar. Binnen Zeeuws Meisje #gelijkheid zijn de fotobeelden en tentoonstellingen katalysator voor ontmoeting en gesprek. Naast de straatgesprekken en bijeenkomsten in bibliotheken, basisscholen en festivals mochten we meer dan 6000 bezoekers verwelkomen in De Wandelkerk. Kenmerkend zijn de mooie gesprekken over gelijkheid, diversiteit en inclusie. Zeeuwse Meisje is er voor iedereen en schroomt niet om actuele thema’s onder de aandacht te brengen en haar boodschap te verspreiden.

Tot en met mei 2020 is en gaat Zeeuws Meisje steeds op reis en bezoeken we voor Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen 2000 leerlingen uit groep vijf en zes uit het basisonderwijs in het kader van de Cultuurmenu’s. Iedere dinsdag wordt een andere school in Zeeuws-Vlaanderen bezocht en bespreken we ‘hoe wij met elkaar leven’ en beantwoorden we vragen die de jeugd bezig houden.

Er is veel gebeurt sinds de start en aanvang in april 2019 en ook voor 2020 kijkt Zeeuws Meisje scherp naar de actualiteit.

Zeeuws Meisje wil je via deze weg bedanken voor de steun.

Hartelijke groet,

Rem van den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *