Geplaatst op Geef een reactie

Achter de schermen wordt druk gewerkt

Achter de schermen wordt druk gewerkt om Zeeuws Meisje de wereld in de krijgen. We zijn bezig om boekhandelaren en fijne winkels te benaderen om de producten van Zeeuws Meisje te gaan verkopen. Heb je nog een tip? Vind jij dat Zeeuws Meisje ergens echt niet mag ontbreken? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen of vraag de winkelier in kwestie of hij al bekend is met Zeeuws Meisje/Gelijkheid ? Bij voorbaat dank. Zeeuws Meisje is echter al een klein familiebedrijf aan het worden. De Sinterklaas foto’s heeft onze jongste dochter gemaakt en ik kan jullie vertellen dat er tussentijds best wat pepernoten per ongeluk zijn “verdwenen” 😉 Liefs! Rem en Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *