Geplaatst op Geef een reactie

De Wandelkerk is leeg, de dames zijn verhuisd naar zolder

Afgelopen weekeind heeft Rem de #wandelkerk in #Middelburg leeg gehaald en zijn de werken op transport gezet naar de #Nieuwspoort in #DenHaag en zijn de dames verhuisd naar zolder. Het was een mooie tijd in de kerk en we vinden het oprecht jammer dat deze voorbij is. We hebben genoten van de ontmoetingen en gesprekken over #gelijkheid #zeeland en #zeeuwsmeisje. Ik denk dat juist een kerk hiervoor van toegevoegde waarde is omdat ik gemerkt heb dat veel mensen zomaar de kerk in lopen, verrast zijn wat ze te zien krijgen en hierdoor nieuwsgierig zijn en het gesprek aan gaan. Er is geen drempelvrees en dat is fijn! Ik hoop dat #zeeuwsmeisje nog verder door het land kan gaan reizen en mijn voorkeur zou uit gaan naar een andere kerk. Het past gewoon bij elkaar. Dus weet jij iets of ken je iemand of heb je een totaal andere maar wel laagdrempelige locatie in gedachten……schroom dan niet te reageren. Ik hoor het graag. Liefs Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *