Geplaatst op Geef een reactie

Zeeland in de praktijk met Zeeuws Meisje op de cover

Op de cover van Zeeland in de Praktijk, het prachtige nieuwe blad van Nelleke Launspach, staat Yael in de witte dracht op de cover. Het idee achter dit initiatief is om meer en nieuwe zorgverleners naar Zeeland te krijgen. Toen Rem het vertelde had ik geen idee wat ik zou kunnen verwachten maar wat is het mooi geworden. Chapeau Nelleke! Echt knap gedaan. Ik werk zelf in de zorg (in Zeeland) maar het werkt echt wel. Bij het lezen van het magazine krijg je zin om naar Zeeland te verhuizen. We leven in zo een mooie provincie die zo veel te bieden heeft! Kijk hieronder even voor de prachtige mooie coverfoto. Liefs Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *