Geplaatst op 4 Reacties

Kom eens langs in de Wandelkerk

De tentoonstelling van Zeeuws Meisje / Gelijkheid is nog tm de 3e week van oktober in de Wandelkerk van Middelburg te zien. De Wandelkerk ligt in het abdijcomplex en is in september iedere dag tot 17.00 geopend en in de maand oktober van maantag tm vrijdag tot 17.00 Rem probeert er zelf zo veel mogelijk te zijn. Dus willen jullie even komen kijken of een keer bijpraten? loop dan spontaan even binnen. De kans is groot dat je Rem of Ana er treft. We zijn benieuwd wat jullie van de beelden vinden en gaan graag in gesprek hierover. Tot gauw! Ana

4 gedachten over “Kom eens langs in de Wandelkerk

 1. Dat ziet er in ieder geval in de krant en op deze foto er heel goed en mooi uit Rem maar ik kom binnenkort toch eens in het echt kijken hoe deze Zeeuwse meisjes erbij hangen. Weer een heel leuk idee van je. Veel succes hoor.
  Met vriendelijke groet, Elly van der Bliek, ooit een model van je project; “Beroemd in Zeeland”.

  1. Wat leuk Elly! Lieve groet, Ana

   Rem is op moment in NY 🙂

 2. Prachtig boek, indrukwekkend. Alleen jammer van het paard een Shire dat had een Zeeuws ongezadeld paard moeten zijn

  1. Dank je wel voor uw reactie. We zijn ook erg blij met het boek en een Zeeuws paard was zeker ook mooi geweest! Lieve groet, Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *