Geplaatst op Geef een reactie

We willen meer scholen bereiken

Hieronder vinden jullie een foto van de conciërge op IBA in Kapelle naast de poster van Wahine in de blauwe dracht. IBA was een van de eerste scholen die de posters ophingen en waar ze nu nog steeds hangen. Dat komt zeker door het feit dat Lieve daar naar school gaat, maar echter vinden wij het belangrijk dat de posters op scholen gaan hangen. De posters zijn een vertrekpunt tot gesprekken over gelijkheid. Al meerdere XXL posters zijn besteld door leraren in het basisonderwijs om zo met elkaar in gesprek te gaan. Dat is echt geweldig nieuws! Willen jullie ook posters? Er zijn nog gele, blauwe en regenboogposters beschikbaar en de XXL poster is te koop in de webshop. Ga hem gauw bestellen, hang hem op en ga op een mooie zachte manier in gesprek met elkaar. Verandering begint bij jezelf! Liefs, Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *