Geplaatst op Geef een reactie

Neem je bevestiging mee naar de koorkerk

Het is bijna zo ver. Zaterdag is de opening van Zeeuws Meisje in de koorkerk in Middelburg en dan kan jij ook je boek en/of andere bestellingen ophalen. Wij vinden het echt erg spannend maar hebben er ook ongelofelijk veel zin in. En jij?


We verwachten zaterdag best wat mensen, zeker ook omdat het prachtig weer wordt en het ook nog Monumentendag is.

Om het zaterdag wat soepeler te laten verlopen zouden we het fijn vinden als je de bevestiging van je bestelling en bewijs van betaling mee kan nemen. Eventueel kunnen we je vragen om je te legitimeren, dank voor je begrip.

 We zien je graag! Tot dan, Rem en Ana

P.S. Ken je iemand die ook interesse heeft in het grote boek van Zeeuws Meisje? Laat ze dan vandaag nog weten dat als ze zich inschrijven voor de nieuwsbrief ze nog tot 13 september gebruik kunnen maken van de korting van 5 euro op de aankoopprijs van het boek. Daarna kost het boek € 29,95.

Uitnodiging voor de vernissage en boekpresentatie van Zeeuws Meisje #Gelijkheid
14 september 2019 opening 14:00 - 17:00 uur
Koorkerk Middelburg
Koorkerkhof 2
4331 BB Middelburg
Uitnodiging voor de vernissage en boekpresentatie van Zeeuws Meisje #Gelijkheid
14 september 2019 opening 14:00 – 17:00 uur
Koorkerk Middelburg
Koorkerkhof 2
4331 BB Middelburg
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *