Geplaatst op 1 Reactie

Zeeuws Meisje komt op TV

Spannend! Vanaf donderdag a.s. (5 september) start Omroep Zeelandmet het uitzenden van de televisie-afleveringen Zeeuws Meisje 2019
De afgelopen maanden volgden programmamaakster Jolanda Santbergenen cameraman Jannes van Gestel ál de fotosessies, ontwikkelingen en perikelen rondom ons mooie project. Wij zijn ongelooflijk benieuwd hoe het is geworden! Gaan jullie ook kijken? Vanaf 5 september iedere donderdagavond twee maanden lang.

Zeeuws Meisje is vanaf 5 september elke donderdag te zien op omroep Zeeland.

1 gedachte over “Zeeuws Meisje komt op TV

  1. hallo

    Ik ben Karin van As, 55 jaar , opgegroeid in Goes en Amsterdam, en vind de posters en de actie prachtig, ik woon sinds vorig jaar in Zierikzee en ze hangen daar op veel plekken in het centrum achter diverse ramen van huizen.
    Ik mocht in 1994 als laatste Zeeuws meisje 3 tvspots tussen de zonnebloemen opnemen voor de boterreclame.En nog wel in het zeeuws, dat was ook voor het eerst. Blij dat ik weer in Zeeland woon. groet, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *