Geplaatst op Geef een reactie

Zeeuws Meisje op Zwincollege

Vandaag is Rem met Zeeuws Meisje 2019 opnieuw voor Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen onderweg naar het Zwincollege in Oostburg om een lesprogramma te verzorgen over de thematiek van gelijkheid. Een aantal dagen praten, fotograferen, doen en beleven. Niet alleen voor Rem spannend maar ook voor de brugklassers. Het is erg mooi om samen te werken met deze jonge mensen.

Zeeuws Meisje wordt 14 september, 14.00h gepresenteerd in De Koorkerk te Middelburg in de vorm van de opening van een tentoonstelling en boekpresentatie. Daarnaast gaat zij mee op reis naar Michigan en New Yorktijdens The Four Freedom Awards. Tevens is zij te zien in de Tweede Kamer in Nieuwspoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *