Geplaatst op Geef een reactie

Zeeuws Meisje gaat los op Oeljebroelje

Wauw! Wat was de intekening voor het Zeeuws Meisje 2019 boek tijdens Oeljebroelje in Fort Ellewoutsdijk een groot succes! Er was ongelooflijk veel aanloop en maar liefst 68 (!!) keer ingetekend. Lieve, je hebt weer een mooi vlog gemaakt en kijk vooral ook even door tot het einde voor de start van Rem’s nieuwe muzikale carrière (….zoekt naar huilend icoontje :D)

Zeeuws Meisje 2019 wordt 14 september, 14.00h gepresenteerd in De Koorkerk te Middelburg in de vorm van de opening van een tentoonstelling en boekpresentatie. Daarnaast gaat zij mee op reis naar Michigan en New York tijdens The Four Freedom Awards. Tevens is zij te zien in de Tweede Kamer in Nieuwspoort (!) #trots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *