Geplaatst op 1 Reactie

Bouw website en online winkel begonnen

Eindelijk krijgt Zeeuws Meisje nu ook haar eigen huis op het web. Natuurlijk was ze al te vinden via de hashtag #zeeuwsmeisje op instagram en facebook, maar nu komt er dan toch een echt officieel onderkomen.

De bouw en het ontwerp is uitbesteed aan Zeeuwse webdeveloper en internetguru van het eerste uur, Marko van der Puil. Hij is al sinds 1993 actief op internet heeft als programmeur aan de basis gestaan van grote Zeeuwse internetprojecten o.a. in zijn rol als projectleider bij Zeelandnet, zoals Prikbord, Recreatie Zeeland en Winkelplaza. Sinds 2005 heeft hij zijn eigen consultancy, hosting en softwareontwikkelingsbedrijf waarbij hij aan grote en kleine bedrijven de helpende hand biedt met advies, ontwerp, ontwikkeling en internetmarketing.

Zo runt hij sinds 2006 hét online urenregistratiessysteem 10 Time Tracking waarmee bedrijven en organisaties makkelijk hun werk kunnen organiseren, uren kunnen schrijven en rapporten kunnen maken om bijvoorbeeld facturen mee te maken en uiteindelijk ook betaald te krijgen.

Maar de belangrijkste motivatie om voor Marko te kiezen is toch wel dat zijn dochter het model voor één van de Zeeuwse Meisjes is.

1 gedachte over “Bouw website en online winkel begonnen

  1. Hallo, wat fijn om te horen. Ik ben benieuwd hoe het huis van Zeeuws Meisje er uit komt te zien en wat je er allemaal mee kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *